Услуги

Процесът по производство на един продукт зависи от избрания модел, но въпреки това, съществува стандартен път - от идеята до монтажа!


Огледи и консултации

Работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти, за да намерим заедно най-добрите решения, съобразени с техните нужди, осигурявайки възможно най-кратки срокове за изпълнение. 

Можете да посетите производствената ни база (град София, кв. Илиянци, ул. Жасмин №15) или да заявите оглед на посочените телефони, e-mail или форма за контакт от цялата страната. Със своята дистрибуторска мрежа, компанията предлага бързо и качествено обслужване във всички райони на България. Нашите специалисти ще се свържат с вас за посещение на адрес и уточняване на размери в удобно време. Представител на компанията ще направи оглед, за да се запознае с мястото и да провери за евентуални препятствия. Фасадата трябва да бъде конструктивно способна да носи тежестта на изделието и това ще повлияе на избора на модел и материали. Заедно ще обсъдите желаните продукти и услуги и ще поставите целите и сроковете за осъществяване на поръчката.

При потвърждаване на офертата се пристъпва към подписване на договор и авансово плащане. Останалата част се заплаща след извършване на монтажа или при изпращане на стоката. 

 

Проектиране и дизайн

Изработката не може да стане без план - независимо дали започвате със скица на салфетка или красиво направен дизайн. Най-добрият начин да се ориентирате по проект е като получите добри съвети от самото начало. Нашият опит и сътрудничеството ни с водещи дизайнери, архитекти и проектанти ни дават възможност да разработваме иновативни продукти, отговарящи на най-високите изисквания.

 • Консултации - Екипът на Про Тент Систем ЕООД ще ви консултира при избора на правилния продукт, съобразявайки се с енергийната ефективност и технологичните иновации. 
  *Услугата НЕ се таксува!
   
 • Разработваме и 3D визуализации - ще изработим специално за вашия проект визуализации, които ще ви помогнат да видите как ще изглежда желаният от вас продукт чрез компютърно пресъздаване. Това улеснява в голяма степен възприемането на един обект и дава възможност навреме да бъде направена промяна на различни детайли и цветове. Цената зависи от големината на съответния обект и от степента на детайлизиране.
  *Услугата се таксува допълнително! Сумата се приспада след потвърждаване на поръчката! 
   
 • Дизайнери и проектанти. Предлагаме и допълнителна възможност за професионално консултиране от външни агенции с дизайнери, проектанти, архитектите и инженерите, относно цялостната разработка на проект, становища и разрешителни. 
  *Услугата се таксува допълнително! Сумата не се приспада!

 

Собствено производство

Съществуват различните етапи в производствения процес на всеки отделен продукт – от доставката на материали, през склада, в производственото хале, от там в склада за готовата продукция и най-накрая до крайния клиент. 

Всички продукти на компанията се изработвата по поръчка. Това ни позволява да предложим на нашите клиенти:

 • Алуминиеви профили и компоненти - основно използваме алуминиеви профили и компоненти, тъй като материалът е изключително здрав като стоманата, но е по-лек, не ръждясва и се поддръжа лесно. В някои нестандартни случаи се препоръчва използването на поцинкована стомана, въпреки че ще се налага периодично пребоядисване, за да се предотврати появата на ръжда във времето. Ако съоръжението ще трябва да издържа на особено големи натоварвания, препоръчваме да се използва метална конструкция.
   
 • Електростатично прахово боядисване - работим в тясно сътрудничество с компания за електростатично нанасяне на прахови полимерни материали, разполагаща с професионална техника за боядисване в над 200 цвята по RAL и специални ефекти – дървесен, текстура, металици и др. Методът осигурява високо качество, издръжливост и равномерност на покритието. Информация за стандартните цветове може да намерите на страницата на съответния продукт.
   
 • Дълготрайни материиизползваме богата гама платове и конци с високо качество и изключителна здравина, предназначени за външни условия – водоустойчиви, с понижена горимост и висок процент UV защита, устойчиви на мухъл и избледняване.
   
 • Шиене, високочестотно заваряване (PVC платове), рязане, сглобяване, тестване на място - всеки продукт се изработва по индивидуални размери и е съставен от различни компоненти, които свързани правилно гарантират оптимална работа по време на монтажа и след това.
   
 • Автоматизация - За по-голям комфорт и защита - изберете автоматизацията. Наш партньор е френският световен лидер в производството на системи за автоматизация Somfy. Моторите, които предлагат са кабелни, RTS („радио технология Somfy®“) и io-homecontrol® (жилищен радио протокол). 
  • Благодарение на автоматичната система може да придвижете вашия сенник или пергола чрез дистанционно управление или стенен превключвател (бутон), таблет, смартфон или компютър.
  • Допълнителното приложение TaHoma® ви позволява да контролирате всички RTS и io- мотори от разстояние през интернет, поддържайки дома си хладен през лятото и топъл през зимата.
  • Продуктът автоматично се адаптира към атмосферните условия благодарение на сензорите за слънце, вятър и дъжд, които наблюдават метеорологичните условия и автоматично прибират или разпъват сенника. 
  • С опция таймер, може да задвижвате тентата в зададено от вас време.
 • Рекламен печат – може да добавим лого, графика, изображение или текст към вашия сенник. Материалите, които използваме ни позволяват лесно да прилагаме надписи чрез фолио, цветен и печатан пълноцветен флекс и ситопечат.


Доставка и монтаж

Монтажът е неразделна част от процеса и е от решаващо значение за издръжливостта и продължителността на живот на изделието. Има повече от един начини за инсталиране, в зависимост от избрания модел и от изискванията на сградата. Нашите специалисти са добре обучени и извършват монтажи включително и по високи етажи.

Когато монтажът не е от страна на Про Тент Систем ЕООД, стоката се получава от нашата база в София или се изпраща по куриер до посочен от вас адрес за сметка на получателя. Сроковете за доставка и монтаж са от 10 до 30 работни дни според продукта/услугата.     

Моля, проверявайте в присъствието на куриер/наш специалист състоянието на стоката, която получавате!

 

Гаранционна и следгаранционна поддръжка

Про Тент Систем ЕООД гарантира за качеството на своите продукти и услуги:

 • 3 години за перголи;
 • 2 години за сенници, стъклени системи, щори.

Гаранцията важи само при монтаж на съоръженията от страна на Про Тент Систем ЕООД!

 

Не се колебайте и се свържете с нас!